Producatorul german de anvelope Continental recruteaza angajati pentru fabrica de la Timisoara, la numai cateva saptamani dupa ce a anuntat inchiderea fabricii din Clairoix (Franta), masura ce a dus la o serie de proteste ale muncitorilor francezi.

Continental recruteaza in prezent operatori de productie, ingineri in departamentul tehnic, sefi de echipe si muncitori specializati in intretinerea utilajelor.

Conducerea intreprinderii a motivat recrutarile prin numarul mare de muncitori romani care aleg sa paraseasca grupul. Potrivit conducerii, nu este vorba despre crearea de noi locuri de munca, a declarat directorul fabricii de la Timisoara, Thierry Wipf, citat de NewsIn.

"Din punctul meu de vedere, nu este vorba de o delocalizare", a mai spus Wipf. Continental a deschis fabrica de la Timisoara in urma cu zece ani si angajeaza in prezent 1.200 de persoane.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.