Renault Romania a incheiat un acord cu Electrica, Schneider Electric si Siemens in vederea dezvoltarii in parteneriat a infrastructurii necesare vehiculelor electrice in Romania.
Renault Romania a demarat “Programul de Conectare a Vehiculelor Electrice – Parteneriat pentru o mobilitate cu zero emisii*1”, prin care vizeaza crearea unui grup de parteneri pentru dezvoltarea infrastructurii necesare vehiculului electric in Romania. Primele trei acorduri din cadrul acestui program au fost semnate cu Electrica, Schneider Electric si Siemens, cu ocazia Zilei Internationale a Mediului. In perioada urmatoare va urma semnarea altor parteneriate similare cu companii implicate in domeniul energetic.

Prima etapa prevazuta in cele trei acorduri (semnate intre Renault si Siemens, respectiv intre Renault si Schneider Electric și intre Renault si Electrica) consta in infiintarea unei echipe comune de lucru. Compus din experti din partea Renault si reprezentanti ai celor trei companii, grupul de lucru mixt va dezvolta in urmatoarele trei luni un plan complet si viabil pentru implementarea si intreținerea rețelei de incarcare pentru
vehiculele electrice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.