Live Every Litre, campania prin care sute de fani ai marcii Honda s-au inscris pentru a deveni protagonistii unui film realizat la bordul unui model sport hibrid CR-Z, si-a ales castigatorii.

De azi incep filmarile cu cei selectionati, printre care si o romanca, iar dupa incheierea acestora va fi publicat un documentar unic, scrie 0-100.ro

Modelele CR-Z vor fi echipate cu camere video ce vor inregistra experientele participantilor in calatoriile sau provocarile de-a lungul Europei. Producatorul elvetian de film Claudio Von Planta, castigator al numeroase premii, va filma aventurile participantilor pentru a realiza un documentar unic.

Alaturi de un elvetian, un spaniol, un francez, se numara si Oana Stefan, romanca castigatoare a campaniei “Live Every Litre“. Ea declara ca nu este doar o iubitoare de mancaruri, este o fanatica a inghetatei italiene. Oana va explora patria delicioasa a gelateriei. Filmarile vor avea loc in nordul Italiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.