Honda Motor lanseaza astazi "Live Every Litre", un proiect grandios care include realizarea unui film cu aportul comunitatii, ce prezinta calatoriile extraordinare ale unor persoane reale.

Regizat de premiatul producator de documentare Claudio Von Planta, Honda lanseaza castingul online pentru distributia in filmul sau. Documentarul va urmari participantii de pe intreg cuprinsul Europei in calatoriile pe care acestia si-au dorit intotdeauna sa le intreprinda - si totul se va petrece la volanul noului model CR-Z, hibridul sport al Honda.

Starurile filmului vor fi urmarite de Caludio si de echipa sa, care vor surprinde pe pelicula reactiile, emotiile si experientele acestora, realizand astfel un film de lung metraj. Documentarul va descrie povestile unice ale participantilor, care trebuie mai intai sa participe la campania ce le ofera posibilitatea de a fi implicati in acest proiect initiatic.

Toate calatoriile potentiale vor fi prezentate pe liveeverylitre.com, unde cele mai votate povesti vor aparea in film. Apoi Claudio va lucra impreuna cu un grup independent de bloggeri - invitati din toata Europa pentru a se alatura echipei proiectului Live Every Litre - pentru a alege distributia finala pe baza povestilor vizionate, a celor mai apreciate si a celor preferate de public.

Pentru a avea sansa de a participa la acest proiect sustinut de social media, doritorii trebuie sa se logheze la site-ul Live Every Litre unde pot opta pentru tipul de calatorie, provocare sau traseu pe care doresc sa le urmeze. Odata ce au trimis aplicatia, isi pot promova experientele online prin canalele sociale media pe care le aleg si pot descarca widget-uri de pe site-ul Live Every Litre pentru a face publice calatoriile lor si prietenilor, familiei, colegilor sau comunitatilor.

Rutele si calatoriile care vor face parte din proiectul Live Every Litre nu vor fi decise pana cand toti potentialii participanti nu vor completa aplicatia lor pe website si pana ce comunitatea nu va vota. Sesiunea pentru completarea aplicatiilor se va deschide imediat si se va inchide la data de 15 martie 2010. Fanii vor putea viziona aventurile pe toata durata proiectului pe site-ul Live Every Litre.

Evenimentul va avea loc in luna mai a acestui an, inainte ca modelul CR-Z sa fie pus in vanzare. Participantii alesi trebuie sa aiba varsta de cel putin 18 ani si sa detina permis de conducere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.