Fara falsa modestie, cei de la Opel sustin ca vor oferi prima masina cu propulsie electrica - Ampera -, ce poate fi utilizata fara a resimti in vreun fel diferentele fata de una cu propulsie conventionala

Opel are ambitii mari nu pentru un viitor indepartat, ci chiar pentru urmatorii doi ani.Constructorul german va introduce in gama proprie un automobil cu propulsie strict electrica, capabil sa satisfaca nevoile normale ale soferilor normali, fara sa prezinte restrictii si cu emisii de noxe care chiar pot face diferenta.

Modelul cu care Opel spera (si chiar are sanse) sa domine piata masinilor cu emisii de noxe neglijabile se numeste Ampera, iar un concept al acestui model va putea fi vazut in urmatoarele zile, dupa debutul din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Folosind tehnologia din cadrul grupului GM, mai exact cea de pe Chevrolet Volt, situatia modelelor electrice este abordata intr-un mod realist.

Opel Ampera este anuntat in versiune de serie pentru 2011, iar designul masinii va fi foarte apropiat de ceea ce vedeti in singura imagine disponibila deocamdata si care ne arata conceptul ce va debuta la Geneva.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.