Vanzarile Mazda Romania, reprezentanta oficiala a constructorului auto japonez pe plan local, au avansat in primele sapte luni ale anului cu 341% fata de anul anterior, la 1558 de masini, potrivit reprezentantilor companiei

Vanzarile Mazda in Romania au crescut cu 341% la 7 luni Volumul de autovehicule vandute de constructorul nipon in Romania in perioada ianuarie-iulie 2008 este mai mare decat cel inregistrat in anii 2006 si 2007 cumulat.

"Vrem sa atingem o cota de 2% din piata vehiculelor de import, prin comercializarea in Romania a 5.000 de unitati in 2010”, a declarat Philip John Waring (Foto), vicepresedinte vanzari Mazda Motor Europe.

Compania a comercializat in luna iulie in Romania 207 de masini, reprezentand o triplare a vanzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Principalul model care a contribuit la volumul ridicat de vanzari inregistrat in iulie este Mazda3, cu 66 de unitati comercializate. Acesta este urmat de modelul de clasa B Mazda2 cu 55 de unitati, de Mazda6 cu 40 de unitati si de SUV-ul crossover CX-7 cu 32 de unitati.

Obiectivul companiei este acela de a creste numarul de puncte de vanzare Mazda, de la 15 in prezent la 25 in 2010.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.