Actionarii Ardaf Cluj-Napoca ar putea aproba, in data de 7 august, majorarea capitalului social al companiei cu 110 milioane lei, suma care ar corespunde cu nivelul solicitat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor dupa instituirea administrarii speciale a companiei de asigurari.

CSA a decis, in data de 17 iulie, punerea sub administrare speciala a companiei, considerand ca managementul Ardaf a pus in pericol onorarea obligatiilor fata de asigurati si alti creditori din asigurari.

In calitate de administrator special al societatii, consiliul CSA l-a desemnat pe avocatul Cocea Radu sa preia integral atributiile Consiliului de administratie al Ardaf. CSA a mandatat administratorul special sa urmareasca majorarea capitalului societatii la 160 de milioane de lei, pentru ca indicatorii de lichiditate ai companiei sa revina in parametrii ceruti de lege.
Administratorul special a convocat AGA, propunand sa se renunte la decizia din 10 iulie privind majorarea capitalului social prin aport de numerar cu suma de 71,2 milioane lei si sa fie aprobata o majorare de capital de 110 milioane lei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.