Presedintele Bancpost, Mihai Bogza, a afirmat in cursul zilei de ieri ca membrii conducerii bancii romanesti iau in considerare schimbarea numelui bancii in Eurobanc Romania, ca forma de aparteneta la grupul bancar elen.

"Studiem si posibilitatea asta. Sa nu uitam ca suntem parte a unui grup si bancile din Romania care au fost achizitionate au trecut prin diverse procese de redenumire", a explicat Mihai Bogza citat de agentia NewsIn. El a dat drept exemplu BRD, care inainte de a fi achizitionata de grupul francez s-a numit Banca Romana de Dezvoltare, iar acum se numeste BRD - Groupe Societe Generale.

El a mentionat, insa, ca in momentul de fata, Bancpost beneficiaza de o recunoastere de marca foarte buna in Romania. "Este una dintre bancile care sunt recunoscute instantaneu, dupa cum reiese din toate sondajele pe care le-am avut pana acum", a mai spus Bogza.

El a mai spus ca decizia va fi una grea, conducerea bancii urmand sa efectueze diverse studii pe aceasta tema. "Acest lucru se va studia, sa vedem daca mergem pe formula Eurobanc Romania sau daca vom merge pe Bancpost, in continuare, pentru ca e o marca puternica", a mai spus Bogza. El a subliniat, insa, ca decizia nu va fi luata pana la sfarsitul acestui an.

El a mai spus ca pana la finele lui 2006, toate sucursalele vor avea parte de o schimbare de imagine, daca nu si prin modul de structura al interiorului unei sucursale cu model nou, macar in ce priveste semnele si logo-ul nou al bancii.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.