Murfatlar Romania urmeaza sa contracteze de la OTP Bank Romania un credit pe termen scurt de aproximativ 9,5 milioane euro pentru efectuarea unor activitati operationale. imprumutul va fi garantat cu 438.922 sticle de vin de vinoteca aflate in proprietatea firmei si a caror valoare este de 8,96 milioane euro, informeaza RomNET.

Potrivit reprezentantilor firmei, vinoteca cuprinde vinuri din soiuri precum Babeasca Neagra din 1966, Cabernet Sauvignon din anii 1958, 1959, 1964 si 1965, Merlot din 1964, sau Chardonnay din 1971. imprumutul garantat cu aceste vinuri va fi folosit pentru acoperirea necesarului de capital de lucru, emiterea de scrisori de garantie, precum si pentru deschiderea de acreditive. Compania va incheia pentru contractarea imprumutului un contract de garantie reala mobiliara prin rang asupra soldurilor creditoare ale tuturor conturilor curente deschise de Murfatlar la OTP Bank.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.