Procedura insolventei Hidroelectrica ramane deschisa, conform deciziei de joi a Curtii de Apel Bucuresti.

Hidroelectrica va ramane in insolventa, Curtea de Apel Bucuresti respingand, joi, definitiv, cererile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie si Hidrosind de anulare a procedurii, scrie MEDIAFAX.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a decis, joi, mentinerea hotararii din 20 iunie a Tribunalului Bucuresti privind deschiderea procedurii insolventie Hidroelectrica, respingand astfel cererile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie si Hidrosind.

Instanta arata in decizie ca, in rejudecarea cauzei in faza recursului, respinge cererile de interventie voluntara formulate de Alpiq RomEnergie si Alpiq RomIndustries. Totodata, instanta mentioneaza in decizie ca mentine dispozitiile Tribunalului Bucuresti privind insolventa Hidroelectrica.

Decizia este irevocabila, astfel ca raman in vigoare dispozitiile din cadrul procesul de renegociere a contractelor directe a energiei si deciziile de reziliere a acordurilor cu companiile Alpiq RomEnergie, Alpiq RomIndustries, Energy Holding, EFT AG, EFT Romania si Euro P.E.C, luate dupa intrarea companiei in insolventa.

Cum a intrat Hidroelectrica in insolventa: 1.643 euro, salariul mediu pe angajat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.