Facbook a cazut, temporar. Traian Basescu in Turkmenistan. Sapte puscasi marini britanici au fost acuzati de crime de razboi.

Social

Agentia Antidrog Americana (DEA) a acordat Politiei Romane 300.000 de dolari, iar Ministerului Justitiei (MJ) - 100.000 de dolari, banii fiind confiscati de la gruparea mafiota "Fanchini", care actiona la nivel mondial si care a fost destructurata cu ajutorul politistilor si procurorilor romani.

Aproape 50 de credinciosi veniti la moastele Sfintei Parascheva au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce in noaptea de joi spre vineri au dormit in frig, in fata bisericii din Iasi.

Business

Reteaua de socializare Facebook a incetat sa mai functioneze in noaptea de joi spre vineri. Potrivit The Next Web, serviciul a inregistrat probleme in mai multe tari din Europa, inclusiv Romania.

Grupul german Siemens pregateste o restructurare majora concentrata pe reducerea costurilor si simplificarea afacerilor, care ar putea include si vanzari de active, relateaza MarketWatch.

Politica

Presedintele Traian Basescu a plantat, vineri dimineata, un pin langa Monumentul Constitutiei din capitala turkmena Ashgabat, unde a depus si o coroana de flori.

Aflat tot in Turkmenistan, Basescu a depus, joi seara, o coroana de flori la mormantul fostului lider turkmen Saparmurat Niazov, de la Kipceak, el vizitand si moscheea "Turmenbas ruhy metjidi".

International

Ministerul turc al Afacerilor Externe a respins joi acuzatiile lansate de Damasc si de Moscova cu privire la punerea in pericol a pasagerilor aflati la bordul unui avion sirian interceptat miercuri pe teritoriul turc pentru un control asupra incarcaturii de la bord, relateaza AFP.

Sapte soldati ai unei unitati de elita a puscasilor marini britanici au fost arestati fiind suspectati ca au comis crime in Afganistan in 2011, a anuntat joi seara ministerul Apararii la Londra

Citeste si:
Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor. Și-a pierdut conturile...
Cătălin Moroșanu a fost...

Uniunea Europeana, in pofida crizei pe care o traverseaza, si militantii pentru drepturile omului in Europa de Est se numara printre favoritii premiului Nobel pentru Pace, care va fi decernat astazi la Oslo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.