Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au renuntat la proteste, a anuntat, miercuri, liderul interimar al Sindicatului Liber, Corneliu Cernev, care a precizat ca, incepand cu 5 octombrie, oamenii vor primi avansul pe luna august, iar pana in 17 octombrie se vor acorda toate salariile la zi.

"Am renuntat la proteste, nu cred ca noua conducere ar fi putut lucra cu 500-600 de oameni la geam si sa se poata concentra asupra problemelor pe care le are de rezolvat. Mihai Balan, noul director general al combinatului va ramane tot timpul in Oltchim, nu va face drumuri in Bucuresti sau in alta parte, lucrurile se vor rezolva aici. Incepand cu 5 octombrie se va acorda avansul pe luna august, iar pana pe maxim 17 octombrie se vor acorda toate salariile la zi", a declarat Corneliu Cernev, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca noul director al Oltchim, Mihai Balan, va prezenta pana pe 12 octombrie planul de redresare a activitatii combinatului, pe care il va discuta cu reprezentantii salariatilor.

"Nu va pleca niciun om atata timp cat va fi director general Mihai Balan, iar pana pe 12 octombrie dansul va prezenta planul de redresare a activitatii combinatului pe care il va discuta cu noi, reprezentantii salariatilor, plan care va fi validat de Consiliul de Administratie. Pana atunci pregatim instalatiile pentru repornire, trebuie reluata activitatea de productie, este obligatoriu pentru a avea viitor", a mai declarat Corneliu Cernev.

Citeste si: Noul director Oltchim: In doua saptamani trebuie sa repornim instalatiile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.