Noul director general al Oltchim Ramnicu Valcea, Mihai Balan, a declarat, miercuri, ca va avea discutii cu bancile pentru a fi deblocate conturile combinatului, astfel incat in termen de doua saptamani sa fie repornite instalatiile si sa fie platite salariile restante. 

"Stiu sigur ca maine (n.r. - joi) va fi o declaratie a domnului Victor Ponta care va arata planul de finantare a Oltchim. O sa am discutii cu bancile pentru a fi deblocate conturile ca sa platim salariile, o sa le cer un time out, iar in termen de doua saptamani trebuie sa repornim instalatiile si sa platim salariile. Trebuie sa gasesc o cale de rezolvare si sa pornim Oltchim", a spus Mihai Balan, potrivit MEDIAFAX.

Noul director al Oltchim a afirmat ca trebuie recastigate pietele pierdute, intrucat prin oprirea productiei s-au pierdut contracte.

De asemenea, Balan a precizat ca in urmatoarele sase luni nu vor fi restructurari.

"Daca reusesc sa-l aduc la zero e perfect, sunt un optimist, imi dau seama ca e o mare provocare, sunt necesare sase luni pentru repornire si readucere pe un anumit palier, nu vor fi restructurari in aceste sase luni. Trebuie reanalizate contractele, s-au pierdut contracte prin oprirea productiei, le vom negocia si vom recastiga pietele temporar pierdute", a mai spus Mihai Balan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.