Dan Diaconescu s-a tot laudat ca are investitori straini pregatiti. Afla cine sunt investitorii care l-au refuzat.

Dan Diaconescu ar fi apelat la mai multe firme, dar si grupuri de afaceristi din strainatate pentru a face rost de bani pentru Oltchim, informeaza economica.net.

Pe lista se regasesc, printre altele, compania Grivco, detinuta de Dan Voiculescu, precum si doua companii rusesti.

Patronul OTV a apelat si la compania rusa DIP Sovgroup Moscova a lui Alexandr Doivciuk, despre care se spune ca ar functiona ca paravan pentru serviciile secrete ruse. Tot din Rusia este si compania Joint Stock Company Technology Invest Services Energy. Aceasta firma ar fi negociat preluarea Oltchim, insa a refuzat sa mai depuna oferta pentru licitatie.

Diaconescu a facut oferte si pentru Sokar din Azerbaidjan, care deja vrea sa intre pe piata romaneasca cu un lant de benzinarii.

Nu in ultimul rand, Diaconescu a cerut "ajutor " si unui grup de oameni de afaceri israelieni, reprezentat de catre Gheorghe Alexandru Hetel, dar si unor companii din Emiratele Arabe Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.