Valoarea sumelor cu care au dorit sa se inscrie "baietii destepti" in tabelul preliminar al creditorilor Hidroelectrica, companie aflata in insolventa, se ridica la 870,5 milioane lei, pretentiile fiind respinse de administratorul judiciar.

Singurul trader de energie care a solicitat despagubiri ca urmare a denuntarii contractelor bilaterale a fost Alpiq Romindustries, care a cerut 527,7 milioane de lei, a declarat luni Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al producatorului de energie.

El a spus ca restul firmelor au cerut despagubiri pentru beneficii nerealizate in perioada in care Hidroelectrica a activat clauza de forta majora din cauza secetei.

"Toate creantele cerute de baietii destepti au fost respinse in totalitate", a spus Borza, citat de MEDIAFAX.

El a adaugat ca datoriile respinse din tabelul preliminar redactat de administratorul judiciar pot fi admise in cazul unor contestatii, daca acestea sunt aprobate in instanta.

Cat castiga Hidroelectrica in urma renegocierii contractelor cu "baietii destepti"?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.