A venit pentru prima oara in Romania acum 20 de ani, cu ajutoare umanitare pentru orfelinate si spitale.

„Am o atractie fata de Romania si acest lucru a inceput acum 20 de ani, cand am venit aici cu un convoi umanitar, alaturi de alti studenti. Am adus medicamente si hrana din Franta si ne opream la orfelinate si spitale sa le lasam”, povesteste François Melchior de Polignac (foto), directorul executiv al Carrefour Romania, intr-un interviu acordat Wall-Street.ro.

Absolvent al HEC Paris (Ecole des Hautes Etudes Commerciales de Paris), una dintre cele mai prestigioase scoli de business din Europa, François Melchior de Polignac si-a inceput cariera in Italia, in industria frumusetii, in cadrul gigantului L'Oreal, companie pentru care a lucrat un an si jumatate. A revenit apoi in Paris, pentru o functie de consultanta, iar in 2000 a „virat” in mod decisiv catre comert, alaturandu-se Carrefour, cel de-al doilea mare retailer din lume.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.