PDL va solicita o intalnire cu reprezentantii FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene aflati in aceste zile la Bucuresti.

"Suntem preocupati si interesati de prezenta la Bucuresti a delegatiilor FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Euorpene. Vom solicita o intalnire cu reprezentantii acestor institutii, aflati acum in Bucuresti. PDL vrea sa participe la efortul de redresare a Romaniei. Radicalizarea spatiului politic romanesc si a romanilor impartiti de USL in buni si rai trebuie sa inceteze", a declarat Cezar Preda, aratand ca Guvernul Romaniei trebuie sa se ocupe de tara.

Cezar Preda nu a putut sa precizeze o data la care PDL s-ar putea intalni cu membrii delegatiilor FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene, relateaza MEDIAFAX.

"Vom stabili aceasta data. Delegatiile FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene stau trei saptamani in Bucuresti, cred ca vom gasi o fereastra sa ne intalnim", a declarat Cezar Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.