Dan Matei Agathon, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii, are numai cuvinte de lauda pentru cum s-a desfasurat finala Europa League la Bucuresti.

"Romania a castigat finala europeana a turismului, marcand decisiv in acest fel in fata celor 40.000 de turisti prezenti la Bucuresti, dar si in fata milioanelor care au urmarit evenimentul la televizor", se arata in declaratia Federatiei.

Mircea Sandu vrea o noua finala europeana la Bucuresti

Patronatele sunt de parere ca spaniolii si ceilalti turisti s-au simtit extraordinar la Bucuresti si Romania a avut parte de cea mai buna reclama turistica.

Falcao: "Multumim publicului roman, ne-am simtit fantastic!"

"Cu siguranta, multi dintre fanii care au venit in Bucuresti pentru meci se vor reintoarce aici ca turisti cu alte ocazii, pentru ca Romania le-a oferit un sentiment de libertate si de viata pe care strainii l-au gustat la cote maxime. (...) Toate aceste remarci favorabile din presa straina si felul in care spaniolii s-au manifestat cu exuberanta pe strazi reprezinta un capital de imagine nepretuit pentru Romania", precizeaza Dan Matei Agathon.

Finala Europa League: Cat au cheltuit spaniolii la Bucuresti?

Patronatele au concluzionat ca astfel de evenimente trebuie repetate deoarece "Finala Europa League este doar inceputul unei povesti de succes a turismului romanesc".

Citeste si Lupescu: Presedintii de federatii prezenti la meci m-au felicitat pentru stadion


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.