Mihai Gadea, directorul general al postului Antena 3, si-a exprimat parerea despre scoaterea Antenelor de pe platforma Digi, de catre RCS&RDS.

"Decizia de intrerupere este cu atat mai revoltatoare cu cat ea a fost luata chiar in mijlocul unor negocieri comerciale intre compania de retransmisie si institutia noastra", a declarat Gadea, citat de adevarul.ro.

El a afirmat ca vineri erau programate discutii pentru prelungirea contractului dar RCS&RDS intrerupesese deja cu multe ore inainte emisia televiziunilor din Grupul INTACT.

"Nu este prima operatiune ostila intreprinsa de grupul RCS&RDS impotriva posturilor INTACT. Pana acum, toate operatiunile ostile au fost reparate in instanta. Prin astfel de practici, RCS&RDS dovedeste dispret fata de abonatii care sunt telespectatori fideli si foarte numerosi ai Antenei 1 si Antenei 3", a conchis directorul general Antena 3, Mihai Gadea, intr-un mesaj pentru toti telespectatorii Antena Group.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.