Negocierile cu Roman Copper s-au incheiat irevocabil, intrucat firma canadiana a respins conditiile privind plata integrala a contractului.

"Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri se va asigura ca activitatea Cupru Min va continua in conditii optime, reprezentantii companiei incepand demersurile pentru obtinerea urgenta a autorizatiei de mediu", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Ministerul va relua in perioada urmatoare procesul de privatizare a Cupru Min, conform angajamentelor asumate in fata FMI.

"Statul roman are nevoie de parteneri seriosi, potenti si de buna credinta in procesele de privatizare", noteaza institutia, potrivit MEDIAFAX.

Bucuresti: Scandalul privatizarii Cupru Min scoate oamenii in strada

Roman Copper este o firma care a fost infiintata special pentru preluarea Cupru Min de catre Bayfront Capital Partners din Toronto (Canada). Bayfront Capital Partners este o companie canadiana cu activitati de investment banking, care ofera servicii de consultanta pentru finantare corporatista, restructurare financiara si in domeniul fuziunilor si achizitiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.