Panica in toata Europa. Nu s-a produs niciun atentat, nicio crima, niciun jaf armat. Insa, cea mai mare retea de socializare din lume a picat in cursul acestei dimineti.

Site-ul nu poate fi accesat din Europa. Exista informatii ca acelasi lucru se intampla si in Egipt, Africa de Sud sau Emiratele Arabe Unite.

"Facebook a picat in Europa. Nu este clar cat de raspandita este problema, insa am primit mesaje de la useri din Franta, Germania, Islanda, Italia, Olanda, Rusia, Spania si Marea Britanie. Exista, de asemenea zvonuri ca Facebook nu a functionat nici in Egipt, Africa de Sud si Emiratele Arabe Unite, chiar daca acestea sunt mai greu de verificat", scrie un user pe site-ul zdnet.com.

Potrivit unor marturii culese de pe Twitter, aplicatiile Facebook pentru smartphone-uri, ca cea pentru iPhone sau BlackBerry, au functionat in continuare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.