Universitatea IESE impreuna cu Asebuss si OmnicomMediaGroup Romania prezinta conferinta “Fasten your seatbelts: Facing up to a changing world”, pe 9 martie, un eveniment unde profesorul IESE Adrian Done (foto) lanseaza in Romania cea mai recenta carte a sa: “Global Trends: Facing up to a changing world”.

Evenimentul isi propune sa prezinte programul de executive management “Global CEO Program: A Transformational Journey (GCP)”, care se adreseaza managerilor de top si antreprenorilor din Romania care pot identifica noi modalitati de a fructifica oportunitatile socio-economice aparute la nivel mondial. Programul GCP include module in Sao Paolo, Philadelphia si Shanghai si isi propune sa prezinte noua dinamica a afacerilor la nivel mondial.

Pe parcursul GCP, participantii intra in contact cu informatii si cunostinte cruciale care pot fi aplicate in procesul de descoperire a ultimelor metode si modele de intelegere a problemelor economice. Proiectul interdisciplinar le permite participantilor sa se concentreze pe provocarile specifice organizatiilor pe care le conduc.

Cei care iau parte la acest proiect interdisciplinar recunosc potentialul pe care il ofera initiativele pe care le lanseaza. Un astfel de participant este Carmen Tanasie, care a declarat: “Valoarea acestui program interdisciplinar este considerabila, in special pentru cei care care isi doresc largirea campului de actiune de la exploatarea oportunitatilor unei piete locale, la valorificarea trendurilor regionale si globale in scopul extinderii afacerilor pe care le conduc in Romania! Sesiunile in care se ofera feedback pe modele de business sau proiecte concrete – sunt de nepretuit.”

Unul dintre motivele pentru care programul GCP se bucura de succes este abordarea sa moderna a mediului de afaceri, prin care corporatiile isi regandesc strategiile, astfel incat preocuparea principala pentru mediul actual de afaceri nu mai este doar profitul. Datorita corpului profesoral de inalt calibru si a perspectivelor globale pe care o ofera, programul GCP este o experienta de invatare care ii ajuta pe executivii de la nivel mondial sa isi ghideze companiile catre noi nivele de profitabilitate intr-o piata din ce in ce mai competitiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.