Fostul director general al CN CFR, Mihai Necolaiciuc, - extradat in 20 aprilie 2011 din SUA, pentru a fi judecat pentru prejudicierea companiei cu 70 de milioane de euro - paraseste joi inchisoarea, dupa revocarea tuturor celor patru mandate de arestare.

Tribunalul Bucuresti a admis, joi, recursul lui Necolaiciuc, care reclamase decizia Judecatoriei Sectorului 1 prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare. Decizia tribunalului este definitiva.

Intrucat si celelalte trei mandate de arestare au fost revocate in timp, fostul director general al CN CFR, Mihai Necolaiciuc, va fi judecat, in continuare, in stare de libertate, pentru prejudicierea companiei feroviare cu 70 de milioane de euro, conform MEDIAFAX.

Intr-unul din cele patru dosare, in 16 februarie 2009, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au trimis in judecata pe Mihai Necolaiciuc pentru doua infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.