Premierul Emil Boc a declarat, marti, la iesirea din sala de judecata, unde s-a prezentat in procesul pe care i l-a intentat Sorin Ovidiu Vintu, ca Europa se intoarce spre austeritate, iar prognozele de crestere economica s-au diminuat substantial.

"Vestile in Europa nu sunt foarte optimiste, Europa se intoarce spre austeritate. Prognozele de crestere economica s-au diminuat substantial in Uniunea Europana. De la un optimist 2% pentru 2012 Uniunea s-a intors spre 0,5-0,6 procente. Zona euro precum si Franta si Marea Britanie au intors in sens negativ prognoza de crestere de la 2% la sub 1%, respectiv 0,6-0,8%", a spus Emil Boc, citat de MEDIAFAX.

Premierul a subliniat ca romanii o duc greu, dar ca aceasta nu este doar o stare specifica Romaniei, ci intregii lumi.

  • "Aceste lucruri ar trebui sa ne preocupe. Stiu ca este greu sa le spun asta romanilor. Romanii o duc greu, dar in lume se duce greu", a mai spus Boc.

Emil Boc a raspuns, marti, mai multor intrebari adresate de instanta, precum si unora depuse la dosar de avocatii lui Sorin Ovidiu Vintu.

In acest proces, Vintu ii cere daune de un milion de euro pentru mai multe afirmatii facute la adresa sa in octombrie 2010.

Pronuntarea va fi data in acest dosar peste o saptamana.

Citeste si : Emil Boc, audiat la Tribunal in procesul Vintu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.