Editiile din aceasta saptamana ale publicatiilor Saptamana Financiara si Felicia sunt ultimele in versiune printata, acestea urmand sa fie citate exclusiv online din cauza modificarilor din organigrama Intact Media Group si a scaderii puternice a veniturilor din publicitatea pe print.

“Considerand apartenenta brandurilor Saptamana Financiara, Fin.ro Magazin si Felicia la companii diferite, "Saptamana Financiara SRL", respectiv "Media Casa Press ", acestea vor functiona o perioada eminamente online. In timpul in care va avea loc lichidarea operationala a Media Casa Press si eventual fuziune ulterioara cu nou creata Intact Publishing, www.sfin.ro, www.fin.ro, www.revistafelicia.ro isi vor consolida pozitia online printr-o investitie semnificativa si o echipa dedicata, care a contribuit la crearea titlurilor de success amintite”, au afirmat oficialii Intact.

Citeste integral pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.