Televiziunile pentru adulti Hustler TV si Dorcel TV, in variante HD si chiar 3D, vor sa se lanseze pe piata audiovizualului romanesc, potrivit unor anunturi facute la Conventia de Comunicatii prin Cablu de la Bucuresti de distribuitorii acestora in Romania.

Pe piata audiovizualului din Romania sunt deja disponibile televiziunile Hustler TV si Blue Hustler, prezente in grilele mai multor operatori de cablu si DTH. Spre exemplu, Hustler TV este prezent in oferta UPC si Romtelecom.

In plus, la Conventia de Comunicatii prin Cablu de la Bucuresti, biroul din Romania al companiei Chello Centrale Europe a anuntat ca distribuie pe piata audiovizualului romanesc variantele de inalta definitie Hustler TV HD si Hustler TV 3D.

"Hustler HD este disponibil, urmand ca in partea a doua a anului viitor - inceputul anului 2013 sa fie distribuit si Hustler 3D", a declarat Anda Manza, Country Manager Chello Central Europe Romania, prezenta la Conventia de Comunicatii prin Cablu de la Bucuresti, conform MEDIAFAX.

Pe de alta parte, si compania producatorului francez de filme porno Marc Dorcel este interesata sa cucereasca nisa filmelor pentru adulti din audiovizualul romanesc, prin lansarea in Romania a televiziunilor Dorcel TV HD, Dorcel TV 3D, dar si Redlight TV, care are si varianta full HD.

Anuntul a fost facut la Conventia de Comunicatii prin Cablu de la Bucuresti de Angela Triboi-Gasic, reprezentant al companiei lui Marc Dorcel in Romania.

In momentul de fata, Dorcel TV este disponibil abonatilor retelei de telecomunicatii Ines Group.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.