Daca inca nu ai cedat tentatiei de a-ti achizitiona o tableta PC, pregateste-te sa iti pui rabdarea la incercare. Finalul de an 2011 si prima jumatate a lui 2012 va aduce pe piata cateva tablete demne de luat in considerare.

  • iPad 3, poate cea mai asteptata, in ciuda lipsei de informatii

In stilul cu care Apple deja a obisnuit, zvonurile privind tableta iPad 3 au inceput sa inunde piata inca imediat dupa lansarea celui de-al doilea model. Cei mai multi se asteapta la o tableta cu Retina Display la rezolutie mai inalta, noi zvonuri sugerand un design mai subtire din fibra de carbon, scrie Wall-Street.ro.

  • Samsung Galaxy Tab 7.7 – in primavara lui 2012

Samsung spera sa aiba un impact mai mare cu tableta Galaxy 7.7 decat au avut cu versiunea anterioara. Renuntand la Android 2.2, ar putea reusi acest lucru. Galaxy Tab 7.7 va rula pe sistemul 3.2 Honeycom, va avea un ecran AMOLED de 7,7 inci cu rezolutie de 1,280 x 800 si un procesor de 1,4 Ghz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.