Orange Romania va lansa smartphone-ul iPhone 4S al Apple pe 11 noiembrie, a anuntat marti operatorul de telefonie mobila, in aceeasi zi ca si Vodafone Romania.

Apple a anuntat marti ca iPhone 4S va fi disponibil din 11 noiembrie in Hong Kong, Coreea de Sud si alte 13 tari, intre care si Romania, scrie MEDIAFAX.

iPhone 4S a fost lansat de compania americana Apple la inceputul lunii octombrie. [Care este dezamagirea iPhone 4S? Nu e iPhone 5]

In primele trei zile de la startul vanzarilor in magazine, in 14 octombrie, Apple a vandut 4 milioane de iPhone 4S. Isterie in magazine: Cate iPhone 4S a vandut Apple in primele trei zile?

Orange Romania si Vodafone Romania ocupa primele doua pozitii pe piata locala.

Celelalte tari unde va fi disponibil iPhone 4S din 11 noiembrie sunt Albania, Armenia, Bulgaria, Grecia, Polonia, Portugalia, Muntenegru, Malta, El Salvador, Guatemala, Noua Zeelanda si Panama.

Modelul iPhone 4S este vandut in prezent in 29 de tari, iar pana la sfarsitul acestui an telefonul va fi prezent in peste 70 de state.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.