Desi abia lansat pe plan international, romanii oportunisti au anticipat cererea foarte mare pentru aceste terminale si, chiar din urma cu cateva zile, accepta precomenzi pentru cel mai nou telefon al companiei Apple. Vezi cu cat le vand si de cand vor fi disponibile.
Preturile noului telefon mobil al Apple va fi adus in Romania pentru inceput pe cai neoficiale, pe asa-zisa „piata gri”, la preturi cuprinse intre 700 de euro si 1.000 de euro. Pe Okazii.ro, cel mai mare site de licitatii din Romania, sunt deja circa 10 utilizatori care promit ca vor aduce terminalul in tara la mijlocul lunii in curs sau la inceputul lunii viitoare.

"Voi avea in stoc in Romania telefoanele pe data de 16.10.2011. Telefoanele sunt neverlocked si vin sigilate in cutii cu toate accesoriile si garantia producatorului valabila in Romania. Ofer bonul cu care telefonul va fi achizitionat pentru a nu fi nici o problema cu garantia la service-urile autorizate Apple”, spune un utilizator care vinde iPhone 4S la 1.000 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.