Steve Jobs, Michael Dell, Bill Gates, Soichiro Honda sau Mark Zuckerberg "toti au ceva in comun" nu au terminat sau nici macar nu au inceput studiile superioare si, cu toate acestea, sunt si vor ramane in istorie.

Ce inspira, ce trebuie sa urmareasca antreprenorii, unde se situeaza Romania, afla dintr-un interviu exclusiv cu Larry Farrell, guru in antreprenoriat si investitor la Microsoft.

Larry Farrell este unul dintre veteranii antreprenoriatului mondial, fiind investitor in Microsoft si avand, prin compania ce-i poarta numele, clienti giganti precum IBM, Coca-Cola, Citibank, Cisco Systems sau Ernst & Young. Farrell este autorul mai multor carti best seller, printre care se numara “Getting Antreprenorial” sau "The New Antreprenorial Age”.

Wall-Street.ro: De-a lungul carierei ati fost martor la mai multe crize economice. Ce s-a schimbat, de-a lungul timpului, in mentalitatea antreprenorilor?

Larry Farrell: Chiar ma gandeam acum cateva zile ca am asistat la o criza economica o data la fiecare zece ani. Este un ciclu, m-am obisnuit deja! Prima recesiune pe care mi-o amintesc a fost in prima parte a anilor ’60, chiar inainte de a veni la putere presedintele Kennedy, apoi in anii ’70, apoi in ’80 in timpul presedintelui Reagan si tot asa, este, dupa cum spuneam, un ciclu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.