Facebook a anuntat, simultan cu iesirea din teste a Google+, schimbari majore la feed-ul de stiri, oferind prioritate post-urilor importante, scrie LATimes.com. Modificarile au starnit reactii adverse din partea multor utilizatori. Vezi de ce sunt acestia nemultumiti.

Pe masura ce concurenta dintre Facebook si Google creste, ambele companii incercand sa atraga privirile utilizatorilor si, implicit, bani, cea mai mare retea sociala din lume a anuntat ca va oferi prioritate stirilor importante. Astfel, daca nu te-ai logat pe Facebook de mai mult timp, vei vedea fotografiile cele mai importante si update-urile statusurilor din vremea de cand nu te-ai mai logat. Daca intri insa de cateva ori pe zi pe retea, vei vedea stiri recente. Ideea este ca utilizatorii sa vada tot timpul informatii care conteaza pentru ei.

“Acum, feed-ul de stiri va fi similar cu un ziar personalizat”, spune Mark Tonkelowitz, manager IT la Facebook.

Facebook introduce de asemenea o iconita real-time care afiseaza cele mai recente activitati ale prietenilor, incurajandu-te sa stai de vorba cu ei.

Totodata, anumite fotografii apar acum mult mai mari decat pana in prezent pe wall-ul utilizatorilor.

Citeste integral pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.