Luna aprilie este una aglomerata in evenimente - Sarbatoarea Pastelui are loc pe data de 24, iar pe 29 aprilie Printul William se casatoreste cu Catherine Middleton. Iata si alte motive pentru care merita sa calatoriti luna aceasta.

  • Antigua - pentru Saptamana Navigatiei Antigua - pentru Saptamana Navigatiei

Antigua Classic Yacht Regatta (care are loc intre 24 si 29 aprilie; Sailingweek.com) este unul dintre cele mai mari evenimente sociale ale insulei, ce are loc in una dintre cele mai frumoase perioade ale anului - inainte ca umiditatea specifica sezonului de vara sa se instaleze.
Pentru prima data, evenimentul va avea loc in centrul istoric Nelson Dockyard, una dintre cele mai mari atractii, precum si epicentrul portului englez din Antigua, arata The Telegraph.
  • Istanbul - pentru primul festival de shopping

Nu aveti nevoie de un motiv anume pentru a vizita Istanbulul, intrucat acesta este un oras fascinant, indiferent de perioada. Insa, daca mergeti in aceasta luna in Instanbul, va puteti bucura de temperaturi mai placute (decat vara, cand este foarte cald), cat si de primul festival de shopping din oras (care se desfasoara pana pe data de 26 aprilie).

Citeste integral pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.