Pana in acesta vara H & M Hennes & Mauritz AB va inaugura sase magazine in Romania. Dupa ce si-a anuntat intrarea pe piata cu deschiderea magazinelor din AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Centre la sfarsitul lui martie, H&M va deschide inca trei magazine in Bucuresti si unul in Brasov.

Deschiderea magazinului H&M din Baneasa Shopping City este planificata pentru 31 martie, iar magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Primul magazin H&M din afara Bucurestiului se va deschide la Brasov, in Unirea Shopping Center, pe data de 29 aprilie 2011.

  • Ce surprize pregateste H&M?
In ziua deschiderii fiecarui magazin, primii 100 de clienti vor primi un FASHION CARD in valoare de 80 RON, care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania.
“Ne bucuram sa anuntam deschiderea a inca 4 magazine H&M in Romania in aceasta primavara. Suntem nerabdatori sa ne surprindem clientii din Romania si sa le oferim moda de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, atat in Bucuresti, cat si in alte orase. Suntem mandri de consilierii nostri de vanzari, care sunt motivati si profesionisti si vor oferi servicii competente clientilor din toate magazinele noastre. Cultura H&M este bazata pe valori, dar si pe incredere in initiativa si curajul angajatilor nostri de a-si sustine ideile. Ei sunt cei care traiesc in spiritul H&M si fac aceasta companie sa fie mai mult decat un concept de business”, a declarat Carlos Duarte, County Manager H&M pentru Romania.

Sezonul de primavara-vara reinventeaza piesele clasice favorite ale femeilor, iar garderoba este plina de articole perfecte care au fost restilizate si regandite pentru a crea look-uri complet noi. Se remarca o preferinta catre functionalitate, atat in alegerea materialelor, cat si a formelor, iar multe dintre fibrele folosite sunt fie organice, fie reciclate. La H&M, ne mandrim cu faptul ca lucram in continuare cu materiale sustenabile pentru a produce haine moderne, care in curand vor deveni piese clasice.

Ce preturi vei gasi in magazine?

H&M intampina cumparatoarele cu preturi din cele mai accesibile. Pe site-ul retailerului sunt prezentate o serie de preturi ce vor fi practicate si in magazinele din Romania. Astfel, pentru o pereche de blugi, in functie de croiala, se gasesc produse cu preturi de 49,9 lei, 59,9lei 89, 9 lei dar si 159 lei.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

Topurile au preturi diferite, in functie de model: un top costa 39,9 lei, dar poate ajuge pana la 89,9 lei.

Balerinii au preturi de 39,9 lei .

Si barbatii se pot imbraca la preturi accesibile. H&M pune la dispozitie camasi cu preturi de la 59.9 lei, ce pot ajunge pana la 89 lei, depinzand de gusturi.

Blugii au preturi de 159 lei, dar se gasesc si modele mai ieftine, la pretul de 99 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.