Compania aeriana Tarom reduce pretul biletelor pe ruta Cairo - Bucuresti pana la jumatatea lunii februarie, iar pentru zborurile spre Cairo restituie contravaloarea biletelor neutilizate sau ofera posibilitatea modificarii gratuite a datelor de calatorie.

Compania Tarom pune in vanzare, pana pe 7 februarie, bilete la tarife speciale de 170 euro, cu toate taxele incluse, pentru calatoriile pe tronsonul Cairo – Bucuresti, efectuate pana la data de 13 februarie inclusiv. Biletele cu reduceri sunt cele cumparate din Egipt.

In cazul in care achizitionarea biletului se realizeaza dintr-o alta tara sau de pe internet, la tariful de 170 euro se adauga si un tarif de serviciu pentru emitere, care variaza in functie de agentia ce emite biletul. [Ambasadorul la Cairo: Aproape toti turistii romani au plecat din Egipt]

Pentru cei care doresc sa calatoreasca de la Cairo, via Bucuresti, catre Viena, Bruxelles, Sofia, Zurich, Larnaca, Frankfurt, Munchen, Barcelona, Madrid, Valencia, Lyon, Paris, Londra, Atena, Salonic, Budapesta, Roma, Chisinau, Belgrad, Istanbul si Amsterdam, pe zborurile operate cu aeronavele proprii ale companiei Tarom – a fost introdus un tarif de 241 euro, la care se adauga taxele aeroportuare aferente destinatiei alese.

Pasagerii care au bilete pe zborurile Tarom intre Bucuresti si Cairo, cu date de calatorie pana la 13 februarie inclusiv, beneficiaza de modificarea gratuita a datelor de calatorie, in limita locurilor disponibile si reprogramarea pe urmatoarele zboruri ale companiei pe aceasta ruta, pana la data de 27 februarie 2011, inclusiv pentru pasagerii care au utilizat partial biletul cumparat; restituirea contravalorii biletelor neutilizate, pentru pasagerii care renunta la calatorie; restituirea contravalorii tronsonului de zbor neutilizat, pentru pasagerii care au folosit partial biletul.

“Intelegem cu totii faptul ca situatia din Egipt este una exceptionala, de aceea, noi consideram ca este firesc sa ne ajutam pasagerii sa gaseasca cea mai buna solutie pentru ei. Am inlaturat restrictiile privind modificarea datelor de calatorie si le restitutim contravaloarea biletelor in cazul in care ei decid sa renunte la calatoriile programate catre aceasta destinatie”, a declarat Gabriela Bordea, director marketing si vanzari Tarom. [Armata egipteana: Mubarak, nu vrem sa sfarsesti precum Ceausescu]

Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele pentru Agri Trade Summit 2024. Prețuri...
S-au pus în vânzare biletele...

Mai multe detalii despre decizia Tarom sa ieftineasca biletele pe ruta Bucuresti-Cairo citesti pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.