Razvan Nicolescu, directorul TVR 2, citat ca martor la inceputul lunii noiembrie in dosarul privind prostituatele de lux, a fost suspendat din functie pana la clarificarea situatiei sale in instanta, a declarat pentru MEDIAFAX Andi Lazescu, presedintele - director general al Televiziunii Romane.
"Am avut o discutie in urma cu doua zile si am decis ca Razvan Nicolescu sa fie suspendat din functie pana la clarificarea situatiei sale legate de procesul respectiv", a spus Andi Lazescu.

El a precizat ca decizia suspendarii din functie a fost luata de comun acord cu Razvan Nicolescu, transmite MEDIAFAX.

Totodata, Andi Lazescu a spus ca a luat aceasta decizie pentru "a nu fi afectata imaginea TVR". "Este o situatie neplacuta. Sigur, el este doar martor. Asteptam clarificarea situatiei", a mai spus Lazescu.


Responsabilitatile lui Razvan Nicolescu la conducerea TVR 2 au fost preluate de Horia Romanescu, directorul Directiei Strategie Programe din TVR, potrivit lui Andi Lazescu.

Andi Lazescu a mai spus ca Razvan Nicolescu va ramane in continuare angajat al Televiziunii Publice.

Decizia suspendarii lui Razvan Nicolescu din functie vine la aproximativ o luna de cand Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a inceput sa analizeze cazul directorului TVR 2. In acest sens, pe 11 noiembrie, Andi Lazescu a declarat pentru MEDIAFAX: "Analizam cazul lui Razvan Nicolescu si vom lua o decizie in ceea ce il priveste. Deocamdata calitatea in care a fost citat este cea de martor. Daca lucrurile sunt mai neplacute, se poate ajunge la suspendarea lui din functia de director al TVR 2 pana la clarificarea situatiei, dar trebuie sa vedem exact care este situatia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.