News Corp nu este interesata de achizitionarea popularului site de microblogging Twitter si anunta ca nu va vinde MySpace, retea sociala aflata in declin, a declarat Rupert Murdoch, directorul executiv al conglomeratului media.
“Trebuie sa fii precaut pentru a investi in acest site”, a declarat Robert Murdoch referindu-se la Twitter in cadrul unei conferinte dedicate industriei IT si media din Sun Valley.

Seful News Corp si-a argumentat raspunsul prin faptul ca inca nu poate justifica daca site-ul de microblogging are o modalitate sustenabila de a produce venituri, scrie Wall-Street, citand Wired.com.

Intrebat daca ia in considerare achizitia Twitter, Murdoch a raspuns negativ, iar cand a fost intrebat daca va vinde MySpace, a declarat ca “nu se gandeste la asa ceva”.

Inaintea conferintei au aparut speculatii referitoare la intentia companiei media de a cumpara site-ul de microblogging Twitter. Serviciul, care permite oamenilor sa posteze mesaje de pana la 140 de caractere, a avut o crestere exponentiala a popularitatii.





Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.