Cinci companii cer falimentul firmei de constructii Arcom S.A., companie al carei actionar este in proportie de 71% omul de afaceri George Becali, potrivit dosarelor inregistrate la Tribunalul Bucuresti pana in prezent.
Potrivit NewsIn, prima companie care a depus dosar pentru deschiderea insolventei Arcom a fost producatorul si transportatorul de beton si beton pompat, Readymix Romania, in data de 27 ianuarie 2009. Trei saptamani mai tarziu, pe 18 februarie 2009, a venit randul companiei de amenajari interioare L&L Prof Construct sa ceara acelasi lucru.

Printre firmele care cer falimentul se mai numara Conizol, Vartaco Comimpex - printr-un dosar care dateaza din 21 mai anul curent - si M.G.B Ambient - ultima companie care a depus dosarul, in urma cu aproape doua saptamani.

De asemenea, pana acum au mai cerut falimentul aceleiasi firme de constructii companiile Romproed, Peri Romania, Marmur Art si Xenia, insa dosarele depuse de acestea au fost incheiate sau solutionate, mai arata NewsIn.

Unul dintre actionarii Arcom S.A , potrivit declaratiei de avere, este omul de afaceri George Becali, care detine 71% din actiunile companiei. De asemenea, acesta detine actiuni la Romes SA (59%), FC Steaua (26%), UM Dragasani (90%) si Avicola Iasi (69%). Antrepriza Romana de Constructii-Montaj Bucuresti (S.C. ARCOM S.A), este o societate infiintata in anul 1969 si are activitate in domeniul constructiilor.

Click aici pentru declaratia de avere a lui Gigi Becali

ANI s-a sesizat din oficiu cu privire la declaratiile de avere depuse de Gigi Becali


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.