Locuitorii din Focsani ale caror apartamente sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare vor ramane fara apa calda, incepand de luni, masura fiind luata de catre societatea de termoficare ENET din cauza datoriilor pe care le are populatia.
Directorul societatii locale de termoficare, Valter Popescu, a declarat ca nu incaseaza mai nimic de la populatie pentru a putea plati facturile catre Distrigaz, cele mai mari restante avandu-le asociatiile de proprietari, desi in majoritatea cazurilor facturarea agentului termic se face individual.

„Vrem sa incasam restantele pentru a putea plati facturile la Distrigaz. Problema este ca stam mai prost ca inainte cu incasarile. Asociatiile de proprietari reprezinta aproximativ 25 la suta dintre clientii nostri, or, ei au cam 50 la suta din datorii. In aceste conditii, intrerupem de tot alimentarea cu apa calda. Nu vrem sa prelungim agonia”, a declarat, duminica, directorul ENET, Valter Popescu. Masura ii va afecta insa si pe focsanenii care nu au restante la facturile de apa calda.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.