Ministerul Transportului a inaintat o cerere de rectificare bugetara, astfel incat sa existe fonduri suplimentare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti-Brasov, dar si pentru construirea de noi magistrale de metrou, informeaza NewsIn.
“Noi am solicitat o rectificare in plus atat in infrastructura rutiera, cat si in cea feroviara. Rectificarea este de 600 milionae euro, cea mai mare parte a sumelor e pentru autostrada Bucuresti-Brasov. Pentru Metrou avem trei obiective de investitii: pentru tronsonul 1 Mai-Laromet, vrem sa ajungem la Zarea si pentru Magistrala 5 Drumul Taberei”, a declarat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.

De asemenea, Ministerul intentioneaza sa aloce sume de bani importante din cei 600 milioane euro pentru datoria pe care o are CFR Calatori catre CFR Infrastructura, pentru proiectele de investitii ale CFR Infrastructura pe tronsonul Bucuresti - Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.