In plus, aditivii alimentari vor fi utilizati numai daca sunt siguri si doar daca este necesar, iar aromele si enzimele, numai daca nu se poate fara condimente. Aromele si enzimele trebuie utilizate doar daca sunt in beneficiul consumatorului si daca nu creeaza falsa impresie de prospetime a unui produs. Ele ar trebui utilizate numai daca efectul dorit nu poate fi obtinut prin folosirea de condimente. In prezent sunt utilizate de 2.600 de arome naturale si artificiale.
Despre autor:
Sursa: Curentul.ro
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
5 hobbyuri care combat stresul acumulat și îți redau echilibrul interior
Sursa: garbo.ro
-
Italia introduce detenția pe viață pentru femicid
Sursa: kudika.ro