Liderii liberali se inghesuie sa candideze „la sigur“ in sectorul 1. Primarul Andrei Chiliman are sarcina sa-i scoata parlamentari pe Tariceanu, Orban si pe Bogdan Olteanu.

Liderii PNL au inceput sa-si depuna deja dosarele de candidatura pentru alegerile parlamentare, desi termenul dat pentru alegerea unui colegiu este 27 iulie, urmand ca pe 28 iulie BPC al partidului sa se pronunte asupra candidaturilor.

Cuvantul de ordine in partid este urmatorul: fiecare candideaza in colegiile din judetele din care provin. Exista insa si cateva exceptii. Adica si candidati „de la centru“ care ar urma sa se bata pentru un post de parlamentar in provincie. Surse din PNL sustin ca „se doreste“ ca Dan Radu Rusanu sa candideze tot in judetul Hunedoara, el fiind din 2000 deputat „adoptat“ in aceasta zona.

Rusanu a declarat pentru Cotidianul ca ar vrea sa vina „mai aproape de casa“.

„As fi tentat sa candidez in Calarasi sau Teleorman, dar daca nu se va putea, nu vad nici un impediment sa continui la Hunedoara“, ne-a spus vicepresedintele liberal.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.