Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si-a convocat colegii de la sectoare pentru a pune la cale un plan de colaborare cat mai stransa. Edilul sef vrea sa gaseasca solutii rapide pentru fluidizarea traficului in Bucuresti si un plan riguros al asfaltarilor.

Dupa intalnirea cu primarii de sector, Oprescu i-a convocat pe viceprimari ca sa le dea in primire atributiile pentru acest mandat. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va delega responsabilitatile catre cei doi viceprimari generali.

Potrivit lui Oprescu, responsabilitatile celor doi adjuncti ai sai vor fi delegate pe termen limitat, pana la prezentarea noii organigrame a municipalitatii, cel mai probabil, in luna septembrie. Delegarea responsabilitatilor catre viceprimarii generali, anuntata initial pentru data de 30 iunie, a fost amanata din motive ce au tinut atat de programul primarului general, cat si al celor doi adjuncti ai sai.

Razvan Murgeanu (PD-L) si Robert Ionescu (PNG-CD) au fost alesi adjuncti ai lui Oprescu in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) din data de 27 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.