Pilotul Laurentiu Moldovan a decedat, duminica, in urma gravelor leziuni suferite in accidentul pe care l-a avut in timpul Etapei de Viteza in Coasta de la Resita, informeaza rally.ro.
Laurentiu Moldovan era cel mai in varsta pilot licentiat din Romania, conform rally.ro. Moartea a survenit cel mai probabil din cauza hemoragiei interne. Avea plamanii zdrobiti si coastele rupte. Pilotul in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a iesit in decor si a nimerit cu masina in copacii de pe marginea traseului. Avea cel putin 140 de kilometri la ora in momentul impactului, spun martorii.

In urma acestui incident etapa a VIII-a Campionatului National in Coasta a fost anulata, competitia nu va aduce puncte, iar festivitatea de premiere nu va mai avea loc, afirma organizatorii.

De asemeni, acestia sustin ca nu se poate lua in calcul o posibila vina a lor. Desi avea 74 de ani, Laurentiu Moldovan concura cu actele la zi. Asta inseamna ca avea aviz medical. Pilotul a participat la competitii de acest gen inca de la inceputul anilor '70. A facut o pauza dupa Revolutie si a revenit in urma cu doi ani, dupa cum Informeaza ProTv.

Potrivit Autorally in acelasi timp cu accidentul lui Moldovan a avut loc pe a doua urcare a Antrenamentelor cronometrate si accidentul lui Marius Vasilescu, care a iesit in decor, insa pe alt punct al traseului. Si acesta a fost transportat de urgenta la spital, dar nu sunt detalii despre starea acestuia.

ULTIMUL INTERVIU cu Laurentiu Moldovan



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.