Biletele la concertul lui Jean-Michael Jarre, de pe 10 noiembrie, de la Bucuresti, costa intre 100 si 500 de lei. Spectacolul marcheaza 30 de ani de la lansarea albumului “Oxyg?ne”.

Tichetele au fost puse in vanzare vineri, 4 iulie, la magazinele Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Victoria, Flanco, Flamingo, la Sala Palatului si Sala Polivalenta, dar si online, la www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro. Cel mai ieftin bilet costa 100 de lei, iar cel mai scump, de cinci ori mai mult.

Concertul organizat de Fundatia Phoenix la Sala Polivalenta din Capitala este inclus in cea de-a doua parte a turneului care marcheaza aniversarea a 30 de ani de la lansarea albumului “Oxyg?ne”. Turneul a inceput in primavara cu zece spectacole consecutive la Theatre Marigny din Paris si a continuat in principalele orase europene.

La Bucuresti, Jean-Michel Jarre (59 de ani) va interpreta intreaga capodopera, cu ajutorul a trei muzicieni si folosind mai mult de 50 de sintetizatoare analog legendare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.