Un politist de frontiera in varsta de 22 ani, alaturi de patru elevi si studenti din Iasi, a fost prins in flagrant de procurorii DIICOT in timp ce incerca sa vanda 30 de grame de cannabis, a informat Inspectoratul Judetean de Politie Iasi, transmite corespondentul NewsIn.
"S-a dispus urmarirea penala a celor in cauza si retinerea pe timp de 24 de ore pe baza de ordonanta a trei dintre tineri (printre care se afla si politistul de frontiera, n.r.), urmand ca acestia sa fie prezentati in fata judecatorului cu propunerea de arestare preventiva", a declarat purtatorul de cuvant al IJP Iasi, subinspector Virginia Pralea.

Potrivit acesteia, conducerea Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi a dispus cercetarea prealabila in regim de urgenta a angajatului institutiei si luarea masurilor de sanctionare a acestuia, care pot ajunge pana la destituirea din functie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.