Ministrul transporturilor Ludovic Orban s-a prezentat astazi la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde procurorii Sectiei I de urmarire penala si criminalistica i-au prezentat mai multe plangeri penale ce vizeaza activitatea acestuia ca viceprimar al Capitalei, arata NewsIn.

Ludovic Orban a fost audiat in calitate de faptuitor, iar surse judiciare au declarat pentru NewsIn, ca in cazul acestuia, nu a fost inceputa urmarirea penala. Plangerile penale impotriva ministrului transporturilor au fost facute de mai multi bucuresteni, in legatura cu inchirierea unor spatii comerciale.

Ministrul transporturilor Ludovic Orban nu este strain de intalnirile cu procurorii. Pe 30 ianuarie, Orban s-a prezentat la Parchetul General, pentru discutii informale privind ancheta in cazul accidentului in care a fost implicat.

Parchetul s-a autosesizat in cazul accidentului in care a fost implicat ministrul transporturilor, Ludovic Orban, in 19 decembrie 2007, dupa ce incidentul a fost semnalat in presa si dupa ce Politia Capitalei a confirmat existenta acestuia, se arata in motivarea deciziei de neincepere a urmaririi penale, emisa, in 4 februarie, de catre procurorii Sectiei l de urmarire penala si criminalistica din Parchetul General.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.