Lunetistii MIRA se antreneaza in judetul Harghita, timp de o saptamana, cu un multiplu campion mondial la tir-luneta, venit special din Ungaria, transmite corespondentul Mediafax.
Stagiul special de pregatire care a inceput, ieri, la Poligonul de Garnizoana Miercurea Ciuc este destinat unui numar de aproximativ 20 de politisti, din structurile de profil care au ca atributii principale paza oficialitatilor, astfel ca, in Harghita, se antreneaza lunetisti de la structurile "Acvila" din cadrul MIRA, Serviciului Politie pentru Interventie Rapida (SPIR) din cadrul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti si DPIR din cadrul (IPJ) Harghita.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, activitatile sunt conduse de Otto Simonyi, instructor profesionist din Ungaria - multiplu campion mondial la tir-luneta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.