Activitatea de examinare pentru obtinerea permiselor de conducere a fost reluata ieri la Pitesti, dupa ce a fost intrerupta timp de o saptamana din cauza anchetei DGA la Serviciul Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor Arges, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit lui Catalin Carstea, purtatorul de cuvant al Prefecturii Arges, activitatea se desfasoara in prezent in toate compartimentele serviciulului, si la primirea, dar si la eliberarea actelor, precum si la examinari auto.
Potrivit sursei citate, ieri din cei 14 candidati prezentati la examenul scris au fost declarati admisi patru.
Purtatorul de cuvant al Prefecturii Arges a spus ca cei peste 300 de candidati care erau programati saptamana trecuta sa sustina examenul si ale caror dosare au fost ridicate de Directia Generala Anticoruptie pot depune alte dosare prin care vor fi reprogramati la examene, deoarece restituirea dosarelor initiale poate intarzia.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.