Aproximativ 30 de DJ francezi in tandem cu DJ romani vor mixa simultan, pe 21 iunie, in aproape douazeci de cluburi din toata Romania, cu prilejul 'Noptii albastre', versiunea romaneasca a 'Sarbatorii muzicii', o manifestare organizata anual in Franta.

De cativa ani, Romania s-a alaturat conceptului de 'Sarbatoare a muzicii', manifestare initiata in 1981 de Franta, care sarbatoreste una din cele sapte arte, prin creatiile unor muzicieni profesionisti sau amatori care invadeaza spatiile publice pentru a transmite publicului pasiunea pentru muzica.

Sub genericul 'Noaptea albastra', orasele Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Pitesti si Ploiesti vor organiza o serie de evenimente dedicate muzicii si menite sa tina publicul treaz.

Cei peste 30 de DJ francezi si romani vor ilustra diversitatea de genuri si de stiluri care dau muzicii electronice franceze o audienta mondiala. Printre acestia se numara si reprezentati ai curentului 'french touch' al muzicii electronice, intre care Alex Gopher, Frederic Galliano, Lilea Narrative, Leonard de Leonard, Donovan, Jean Nipon sau Tacteel, Chateau Flight, Ark, Keeclac, Gentlemen Drivers sau Missill.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.