Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si cei ai Directiei Generale Anticoruptie au ridicat, in aceasta dimineata in urma celor 24 de perchezitii efectuate la sediul institutiei si la domiciliile celor 22 de persoane suspectate de fapte de coruptie, aproximativ 20 de saci de documente, calculatoare, imprimante si sume impresionante de bani.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, de la domiciliul sefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor al judetului Arges, Codrut Vlasceanu, au fost ridicati peste 300.000 de euro.

DNA a comunicat oficial doar ca exista actiune in derulare in legatura cu documente eliberate de serviciu si ca ancheta apartine parchetului central.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor al judetului Arges, unul dintre politistii retinuti de procurorii anticoruptie, Daniel Zidaru, este ruda secretarului de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, chestorul general Nicolae Berechet.

Verificarile de pana acum au condus anchetatorii la trei filiere prin care actele unor persoane care nu erau in tara, dar care doreau sa le obtina, ajungeau la angajatii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din Arges.
Persoanele care le aduceau clienti angajatilor servi